Klimaatprojecten: 229.467 euro

Doe het met minder plastiek! (klein project-stemmen x2)

Dit project wil mensen bewuster maken van het milieuprobleem dat (wegwerp)plastiek veroorzaakt. Zo kan het milieu hopelijk voor de volgende generaties gespaard blijven.

Ik heb zelf niet echt een concreet idee, ik kan niet alle fabrikanten verbieden om nog plastiek te gebruiken maar ik zou wel graag 'de mensen' 'mijn buren' meer willen bewust mZo kan ons milieu hopelijk voor de kmende generaties gespaard blijvenaken hoe dat het met het milieu vandaag gesteld is , namelijk de gigantische berg plastiek die in de zeeën terecht komt zelfs in de vis op ons bord. Ideeën: affiches ? workshops? info via scholen? Het verdelen van milieu vriendelijke boodschappentas? Ik woon in een sociale woonwijk: het team leefbaarheid die iets uitwerkt om de bewoners te bereiken?

Duidelijkheid: het is vijf voor twaalf! De toekomst leefbaar houden voor de volgende generaties .

Geen idee? Ik hoop op medewerking zodat er een mooi project uitgewerkt kan worden.

totaal 5.000 euro: -posters e.d 1.000 euro -herbruikbare draagtassen en andere promotie 4.000 euro promotie, ecologische gadgets etc.

Ik in samenwerking met District Antwerpen en Woonhaven.

Idee verder uitwerken met iemand van het district of leefbaarheidslederwerker van de sociale woonmaatschappij Woonhaven?